hát szóval nem is kerestem de volt itthon kapor és még rozmrarig is pedig a recept nem is azt írta és az a sok fűszer a színek és az ízek harmóniája. hát szóval meglepődtem. lenyűgöző. valahogy úgy kezdtem, hogy a hagyma, a kockázás, a kapor, a rozmaring, aztán csak úgy jön a többi fűszer, hogy nem is lehet feltartóztani a kezemet, csak pakolom bele szorgalmasan a római köményt, meg a sok körit. és hát a kókusztejről ne is beszéljek. szóval egy sima és három gerezd fok pirítás oliván, rá egy egy kiskanál szárított kapor és rozmaring, bele a kockára vágott cukkini és padlizsán egy egy közepes elég, rá négy deci kókusztej, só, egy kis víz, köri, római kömény, csili ízlésszerint és egy kanál vaj. kész, amikor megfőtt minden. rizzsel vagy pitával egyed. egyszerű, mint a pofon. csirkésen úgy kell, hogy a csíkozott mellet vajon kaporral megsütöd és a végén hozzákevered a többihez.
kell bele:
|
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.