nahát nahát régi matar paneer recept ilditől kicsit egyszerűbben. tegyél aprítóba egy nagy hagymát, meg négy fokot, egy centis gyömbérdarabot. olajon melegítsd a csilipaprikáidat, pattogtass ki egy kanál fekete mustármagot is, ha van, aztán a fűszereket:öt kiskanál római kömény, egy kiskanál köri, egy kiskanál garam maszala, egy kiskanál örölt koriander. tedd rá az aprított cuccot, párolás, aztán négy deci paradicsomlé, egy kiskanál cukor, két kiskanál só, és fél kiló zöldborsó minimum. amikor megfőtt a borsó. tegyél bele negyven deka rikottát vagy más savós túrót lével együtt. ja meg még leveles koriandert vagy petrezselymet. ezt már mi rizsa nélkül esszük, mert annyira jó.
kell bele:
|
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.