szeretem a fügét. a kedvenc tengerpartunkoz közel találtunk egy óriási fügefát a dzsindzsásban. nem kell említenem, ugye, hogy tíz kiló lila fügével együtt jöttünk haza. szeretem a fügét. kell tészta. hét deka margain, olvasztás. bele egy nagy kanál cukor, keverés. bele egy tojás, fél deci víz, keverés. kell még bele egy kiskanál sütőpor, meg liszt, annyi, hogy ne ragadjon az edény falához a tészta. aztán egy kicsit tedd a hűtőbe, hogy keményedjen, addig felvághatod a gyümölcsöt, én fügét. aztán tészta kinyújt, lapos kerámiaedénybe idomít, rászór két kanál cukor, aztán a füge, aztán két kanál cukor. száznyolcvan fok huszonöt perc.
kell bele:
|
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.