HTML

adriennszereti

főzni portugáliában

válassz!

alma (1) benső (2) csak zöldség (26) csicseriborsó (1) csoki (2) cukkini (6) dió (5) édes (32) eper (1) (42) gomba (1) gyömbér (5) gyümölcsös (6) hal (3) húsos (10) indiai (8) inni (3) káposzta (1) keksz (1) kelt (14) kenyérféle (4) kevert tészta (12) kínai (3) krumpli (7) levél (3) leves (20) lilakáposzta (1) magyar (6) mák (1) muffin (5) narancs (2) ottani (28) padlizsán (1) paradicsom (4) piros (19) portugál (26) rém (7) répa (4) rizs (3) sajt (3) saláta (8) sós apró (5) spenót (2) sütőtök (5) tej (1) tejszín (1) tejtermékes (4) tészta (9) török (11) túró (2) zabpehely (1) zöld (52) zöldbab (2) zöldborsó (2)

Linkblog

feedek

2010.10.29. 22:56 neirada

muszaka

brokkolival és karfiollal vegyesen igen fasza a muszaka.

egy nagy fejnek megfelelő karfiol-brokkoli mennyiséget mos, enyhén sós vízben főz öt percig, majd a fejeket hideg vízbe dob és kiszed. két-két kanál vaj-oliva keveréken megpárol egy nagy fej aprított hagyma és négy kinyomott fok. belead fél kiló darált marha, négy perc múlva két kanál paradicsompüré és három paradicsom, négy paprika, egy nagy csokor petrezselyem felaprítva, pirospaprika, bors, só. még öt percig párol és kész. rétegel. zöld, piros, zöld. a tetejére, ha kell, mehet még besamell. reszelt sajttal is okés.

 

kell bele:

  • egy nagy fejnek megfelelő karfiol-brokkoli
  • két kanál vaj
  • két kanál oliva
  • nagy fej aprított hagyma
  • négy cikk fokhagyma
  • fél kiló darált marha
  • két kanál paradicsompüré
  • három paradicsom
  • négy paprika
  • nagy csokor petrezselyem
  • pirospaprika
  • bors
  • besamel / hét deka vaj, fél liter tej, só, két  nagy kanál liszt, őrölt szercsendió/
  • vagy reszelt sajt

 

Szólj hozzá!

Címkék: török piros


A bejegyzés trackback címe:

https://adriennszereti.blog.hu/api/trackback/id/tr431402260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása