HTML

adriennszereti

főzni portugáliában

válassz!

alma (1) benső (2) csak zöldség (26) csicseriborsó (1) csoki (2) cukkini (6) dió (5) édes (32) eper (1) (42) gomba (1) gyömbér (5) gyümölcsös (6) hal (3) húsos (10) indiai (8) inni (3) káposzta (1) keksz (1) kelt (14) kenyérféle (4) kevert tészta (12) kínai (3) krumpli (7) levél (3) leves (20) lilakáposzta (1) magyar (6) mák (1) muffin (5) narancs (2) ottani (28) padlizsán (1) paradicsom (4) piros (19) portugál (26) rém (7) répa (4) rizs (3) sajt (3) saláta (8) sós apró (5) spenót (2) sütőtök (5) tej (1) tejszín (1) tejtermékes (4) tészta (9) török (11) túró (2) zabpehely (1) zöld (52) zöldbab (2) zöldborsó (2)

Linkblog

feedek

2010.04.21. 17:34 neirada

tavaszi csirkemájas

a tavaszt érdemes megvárni vele. friss paradicsom és paprika igényes, ahogy én is.

először fel kell tenni elegedő krumplit sós vízben főni.

sok hagyma, legalább kettő, nem is kell kockázni, csak csíkozni. zsíron fonnyasztani, bele a sózott, borsozott, darabolt májat. aztán paradicsomot, paprikát, is bele. csípőset is. a múltkor borsót is tettem bele, ahogy jön. még só, bors, kis cukor a paradicsomtól függően, egy deci víz. a majdnem kész krumplit bele. ha összeforrt, kész is van. minimum uborka és kenyér kíséri.

 

kell bele:

  • egy kiló krumpli
  • egy nagy hagyma
  • egy kanál zsír
  • bors
  • fél kiló máj
  • két paradicsom
  • egy hegyes erős paprika
  • egy paprika
  • egy kiskanál cukor

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: magyar krumpli piros benső


A bejegyzés trackback címe:

https://adriennszereti.blog.hu/api/trackback/id/tr981830215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása