HTML

adriennszereti

főzni portugáliában

válassz!

alma (1) benső (2) csak zöldség (26) csicseriborsó (1) csoki (2) cukkini (6) dió (5) édes (32) eper (1) (42) gomba (1) gyömbér (5) gyümölcsös (6) hal (3) húsos (10) indiai (8) inni (3) káposzta (1) keksz (1) kelt (14) kenyérféle (4) kevert tészta (12) kínai (3) krumpli (7) levél (3) leves (20) lilakáposzta (1) magyar (6) mák (1) muffin (5) narancs (2) ottani (28) padlizsán (1) paradicsom (4) piros (19) portugál (26) rém (7) répa (4) rizs (3) sajt (3) saláta (8) sós apró (5) spenót (2) sütőtök (5) tej (1) tejszín (1) tejtermékes (4) tészta (9) török (11) túró (2) zabpehely (1) zöld (52) zöldbab (2) zöldborsó (2)

Linkblog

feedek

2011.02.13. 19:28 neirada

zöldbab paradicsommal

 az oliván párold meg két perc alatt az aprított hagymát, közepes lángon. add hozzá a zúzott fokhagymát, aztán belekeverhed az apró kockákra vágott paradicsomot, majd a zöldbabot is. önthetsz rá négy deci vizet , sózhatsz, borsozhatsz, nagyláng. amikor felforrt, kisláng és amikor a bab megpuhult , kész is van, már csak a petrezselymet kell belekeverni.

kell bele:

  • három kanál oliva
  • egy közepes vöröshagyma
  • kettő gerezd fokhagyma
  • hatvan deka zöldbab
  • kettő közepes paradicsom
  • bors
  • kis csokor petrezselyem

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: török zöldbab csak zöldség


A bejegyzés trackback címe:

https://adriennszereti.blog.hu/api/trackback/id/tr681439273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása