HTML

adriennszereti

főzni portugáliában

válassz!

alma (1) benső (2) csak zöldség (26) csicseriborsó (1) csoki (2) cukkini (6) dió (5) édes (32) eper (1) (42) gomba (1) gyömbér (5) gyümölcsös (6) hal (3) húsos (10) indiai (8) inni (3) káposzta (1) keksz (1) kelt (14) kenyérféle (4) kevert tészta (12) kínai (3) krumpli (7) levél (3) leves (20) lilakáposzta (1) magyar (6) mák (1) muffin (5) narancs (2) ottani (28) padlizsán (1) paradicsom (4) piros (19) portugál (26) rém (7) répa (4) rizs (3) sajt (3) saláta (8) sós apró (5) spenót (2) sütőtök (5) tej (1) tejszín (1) tejtermékes (4) tészta (9) török (11) túró (2) zabpehely (1) zöld (52) zöldbab (2) zöldborsó (2)

Linkblog

feedek

2010.01.25. 17:42 neirada

juhsajtos puliszka

 

nagyon hamar kész és isteni jó.

kábé négy deci vízben megfőztem tíz deka kukoricadarát sóval és két nagy kanál tejszínnel. amikor sűrűsödött, beletettem egy tizenöt dekás darab juhsajt lágy részét és folyamatos keverés közben felolvasztottam benne. a külső keményet feldaraboltam és csak akkor tettem bele, amikor már elég sűrű volt a cucc. némi kevergetés után elzártam a gázt és vízzel öblített formába kanalaztam. amikor kihűlt, egyben kijött a formából.

kell bele:

  • négy deci víz
  • tíz deka kukoricadara
  • két nagy kanál tejszín
  • tizenöt deka juhsajt

 

Szólj hozzá!

Címkék: zöld ottani


A bejegyzés trackback címe:

https://adriennszereti.blog.hu/api/trackback/id/tr531701346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása