nagyon hamar kész és isteni jó. kábé négy deci vízben megfőztem tíz deka kukoricadarát sóval és két nagy kanál tejszínnel. amikor sűrűsödött, beletettem egy tizenöt dekás darab juhsajt lágy részét és folyamatos keverés közben felolvasztottam benne. a külső keményet feldaraboltam és csak akkor tettem bele, amikor már elég sűrű volt a cucc. némi kevergetés után elzártam a gázt és vízzel öblített formába kanalaztam. amikor kihűlt, egyben kijött a formából. kell bele:
|
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.