HTML

adriennszereti

főzni portugáliában

válassz!

alma (1) benső (2) csak zöldség (26) csicseriborsó (1) csoki (2) cukkini (6) dió (5) édes (32) eper (1) (42) gomba (1) gyömbér (5) gyümölcsös (6) hal (3) húsos (10) indiai (8) inni (3) káposzta (1) keksz (1) kelt (14) kenyérféle (4) kevert tészta (12) kínai (3) krumpli (7) levél (3) leves (20) lilakáposzta (1) magyar (6) mák (1) muffin (5) narancs (2) ottani (28) padlizsán (1) paradicsom (4) piros (19) portugál (26) rém (7) répa (4) rizs (3) sajt (3) saláta (8) sós apró (5) spenót (2) sütőtök (5) tej (1) tejszín (1) tejtermékes (4) tészta (9) török (11) túró (2) zabpehely (1) zöld (52) zöldbab (2) zöldborsó (2)

Linkblog

feedek

2011.11.08. 01:22 neirada

csokidarabos keksz

 


régen kerestem egy ilyen fantasztikus kekszet csinálni kellesz nem mindig a boltban ötven centért le a globalizacióval, de azért ezek az amcsik értik a kekszet.

hát kell egy tál. beleolvasztani a margarint, beledobni a cukrot, keverni amig kihül kicsit. aztán bele a tojást, a lisztet, a sütőport és a búzakorpát. na jó, azt annyira nem muszáj. keverés és akkor jöhetnek az étcsokidarabok. a kakaós bevonómasszától kérem tartózkodni. a különleges komponens a fehércsokoládés karácsonyi italpor volt, de az már elfogyott. két centi átmérőjű gombócokat kell formázni belőle, és a zsiradék-liszt bevonatú tepsire helyezni, majd kilapítani. azt mondanám, hogy előmelegitett, közepesen forró sütőben kb. tíz perc, de ki tudja, hogy az hány fok. talán kétszáz.

  • kell bele:
  • tíz deka margarin
  • tíz deka cukor
  • egy tojás
  • tizenöt deka liszt
  • egy kiskanál sütőpor
  • fél deci búzakorpa
  • tiz deka étcsoki fél centisre darabolva
  • egy kiskanál fehércsokoládés italpor

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: édes csoki keksz kevert tészta


A bejegyzés trackback címe:

https://adriennszereti.blog.hu/api/trackback/id/tr583362398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása