HTML

adriennszereti

főzni portugáliában

válassz!

alma (1) benső (2) csak zöldség (26) csicseriborsó (1) csoki (2) cukkini (6) dió (5) édes (32) eper (1) (42) gomba (1) gyömbér (5) gyümölcsös (6) hal (3) húsos (10) indiai (8) inni (3) káposzta (1) keksz (1) kelt (14) kenyérféle (4) kevert tészta (12) kínai (3) krumpli (7) levél (3) leves (20) lilakáposzta (1) magyar (6) mák (1) muffin (5) narancs (2) ottani (28) padlizsán (1) paradicsom (4) piros (19) portugál (26) rém (7) répa (4) rizs (3) sajt (3) saláta (8) sós apró (5) spenót (2) sütőtök (5) tej (1) tejszín (1) tejtermékes (4) tészta (9) török (11) túró (2) zabpehely (1) zöld (52) zöldbab (2) zöldborsó (2)

Linkblog

feedek

2010.01.19. 18:56 neirada

sajtos a rudad vagy szezámos

 

ilyen rudakat muszáj elkezdeni gyártani egy idő után. amikor mondjuk az van, hogy hozzál sós süteményt. ez elég gyors és sós.

fél kiló liszt morzsolás negyed kiló margarinnal. bele két-három kanál joghurt vagy tejföl, egy tojás sárgája és tíz deka reszelt sajt. összeállítás, pihentetés fél óra hideg helye, nyújtás kisujjnyira, vágás vékonyra, kenés tojássárgájával, szórás sajttal vagy szezámmal. 190 fok negyed óra.

 

kell bele:

  • fél kiló liszt
  • negyed kiló margarin
  • két-három kanál joghurt vagy tejföl
  • egy tojás sárgája
  • tizenöt deka reszelt sajt.
  • egy tojássárgája
  • fél deci szezámmag

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: zöld ottani sós apró


A bejegyzés trackback címe:

https://adriennszereti.blog.hu/api/trackback/id/tr371614408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása