a sárgaborsót feltettem három liter vizben főni két kanál sóval. közben megmostam a spenótot és a paradicsomot, hagymát pucoltam. mindent felvágtam: a leveleket egymásra fektetve négybe, a paradicsomot egy centis kockákra, a hagymát durvára. jöhet a sütés oliván, először a hagyma egy percig, rá a spenót, amikor az összeesett, akkor a paradicsom néhány percig. aztán levettem a tűzről és fűszereztem, belenyomtam a fokhagymákat. na és amikor a borsó megpuhult, beleöntöttem zöldségeket. megkevertem, összefőztem és kész lett. kétszersült rozskenyérrel kell enni. kell bele:
|
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.