HTML

adriennszereti

főzni portugáliában

válassz!

alma (1) benső (2) csak zöldség (26) csicseriborsó (1) csoki (2) cukkini (6) dió (5) édes (32) eper (1) (42) gomba (1) gyömbér (5) gyümölcsös (6) hal (3) húsos (10) indiai (8) inni (3) káposzta (1) keksz (1) kelt (14) kenyérféle (4) kevert tészta (12) kínai (3) krumpli (7) levél (3) leves (20) lilakáposzta (1) magyar (6) mák (1) muffin (5) narancs (2) ottani (28) padlizsán (1) paradicsom (4) piros (19) portugál (26) rém (7) répa (4) rizs (3) sajt (3) saláta (8) sós apró (5) spenót (2) sütőtök (5) tej (1) tejszín (1) tejtermékes (4) tészta (9) török (11) túró (2) zabpehely (1) zöld (52) zöldbab (2) zöldborsó (2)

Linkblog

feedek

2009.10.09. 14:01 neirada

bulgurpiláf paradicsommal és paprikával

 

úttörőgombócvilág. lecsóböffenet. mókushadsereg.

vasserpenyő otimális lenne a négy kanál vajon törtnő nagy fej kockázott hagyma lassú megpuhításához két perc alatt. aztán hozzáadsz egy zöldpaprikát és három paradicsomot felaprított állapotban, három deci durva szemű bulgurt, két teáskanál pirospaprikát, sót, borsot és fél liter vizet. forralod, aztán lefedve főzöd amíg a bulbur megpuhul és a lét beszívja. akkor zárd el a gázt, takard le még öt percre, aztán két kanál durvára aprított petrezselymet szórj rá még.

 

kell bele:

  • négy kanál vaj
  • nagy fej vöröshagyma
  • egy zöldpaprikát
  • három paradicsom
  • három deci durva szemű bulgur
  • két teáskanál pirospaprika
  • bors
  • fél liter víz
  • két kanál aprított petrezselyem

 

Szólj hozzá!

Címkék: török zöld


A bejegyzés trackback címe:

https://adriennszereti.blog.hu/api/trackback/id/tr481402246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása