kis kis ebéd tésztagyúrás: egy tojás, öt deka margarin, só, huszonöt deka liszt, sütőpor, féldeci víz, egy kanál tejszín. lapítás. formára igazítás. töltelék: harminc deka zöldbab főzés sós vízben. három tojás, egy deci tejszín, egy deci tej összekeverése öt deka reszelt sajttal, sóval, borssal. betöltés fél centivel a tészta széle alá max, kétszáz fok, harminc perc, a teteje barna legyen.
kell bele:
|
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.