huh, háh, nagyon forró török cucc. egy deci rövid szemű rizsát forraljál négy deci vízben, és főzd, amíg fel nem szívja. akkor öntsél rá nyolc deci tejet, fél deci tejszínt és egy deci cukrot. amikor ez is felforrt, keverj bele lassan csorgatva három kanál kukoricakeményítő és fél deci tej keverékét, vedd lejjebb a lángot és adj bele egy csipet sót és egy zacskó vaníliáscukrot. főzd negyed órát és kész. a tökéletes élményhez a kihűlt puding tetejétre szórt cukor is hozzá tartozik. persze grillezve. |
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.