sos. kenyeret gyorsan! de ne is olyan sima legyen, hanem töltsd is meg. amúgy fokhagymásan szeretem. én meg túrósan. egy deci melegvízbe egy deci joghurt, egy tojás, egy kiskanál só plusz három cukor, ha a végeredmény lázmeleg, akkor két deka élesztő morzsolás. amikor megkelt, megy bele vagy fél kiló liszt, dagasztás, pihenés ötven percig meleg helyen. nyolcadolás, golyóformázás, lapítás, töltés: rikotta/pirított fokhagym a menő itt. max fokozaton, a sütő alján sütöttem őket, nyolc perc alatt kész. ja és egyszer meg kell fordítani. a tölteléket a kinyújtott tészta felére kell kenni, majd félbehajtani, a szélét eldolgozni.
kell bele:
|
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.