HTML

adriennszereti

főzni portugáliában

válassz!

alma (1) benső (2) csak zöldség (26) csicseriborsó (1) csoki (2) cukkini (6) dió (5) édes (32) eper (1) (42) gomba (1) gyömbér (5) gyümölcsös (6) hal (3) húsos (10) indiai (8) inni (3) káposzta (1) keksz (1) kelt (14) kenyérféle (4) kevert tészta (12) kínai (3) krumpli (7) levél (3) leves (20) lilakáposzta (1) magyar (6) mák (1) muffin (5) narancs (2) ottani (28) padlizsán (1) paradicsom (4) piros (19) portugál (26) rém (7) répa (4) rizs (3) sajt (3) saláta (8) sós apró (5) spenót (2) sütőtök (5) tej (1) tejszín (1) tejtermékes (4) tészta (9) török (11) túró (2) zabpehely (1) zöld (52) zöldbab (2) zöldborsó (2)

Linkblog

feedek

2010.04.28. 14:00 neirada

paradicsomos halszósz tésztához

 

kell pirítani hagymát, fokhagymát oliván. ráönteni a paradicsomlét, bele babérlevelet, sót, borsot, ha kell egy kis cukrot, reszelt répát, csíkokra vágott tonhalat. amikor megfőtt a hal benne, friss korianderleveleket szórok még oda.

 

kell bele:

  • egy közepes hagyma
  • egy nagy gerezd fokhagyma
  • három kanál oliva
  • fél liter paradicsomlé
  • babérlevél
  • bors
  • kevés cukrot
  • egy nagy répa
  • negyven deka tonhal
  • néhány ág leveles koriander
 
  

 

Szólj hozzá!

Címkék: portugál hal piros paradicsom


A bejegyzés trackback címe:

https://adriennszereti.blog.hu/api/trackback/id/tr951718250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása