HTML

adriennszereti

főzni portugáliában

válassz!

alma (1) benső (2) csak zöldség (26) csicseriborsó (1) csoki (2) cukkini (6) dió (5) édes (32) eper (1) (42) gomba (1) gyömbér (5) gyümölcsös (6) hal (3) húsos (10) indiai (8) inni (3) káposzta (1) keksz (1) kelt (14) kenyérféle (4) kevert tészta (12) kínai (3) krumpli (7) levél (3) leves (20) lilakáposzta (1) magyar (6) mák (1) muffin (5) narancs (2) ottani (28) padlizsán (1) paradicsom (4) piros (19) portugál (26) rém (7) répa (4) rizs (3) sajt (3) saláta (8) sós apró (5) spenót (2) sütőtök (5) tej (1) tejszín (1) tejtermékes (4) tészta (9) török (11) túró (2) zabpehely (1) zöld (52) zöldbab (2) zöldborsó (2)

Linkblog

feedek

2010.04.27. 15:36 neirada

kókusztejberizs

fantasztikzus az érzés, ami pofon ver.

hát ugye rizst kell főzni személyenként, nem annyira torkos esetben fél decit. másfélszer annyi vízben főzni, amikor beszívta a vizet, felönteni ugyanennyi kókusztejjel, ízlés szerint cukrozni, egy darabka vajat beleejteni, csipetsózás. esetleg vanília. lefedve lassú tűzön tartani. mikor megfőttek a rizsszemek és sűrű a cucc akkor jó.

 

kell bele:

  • két deci rizs
  • három deci víz
  • három deci kókusztej
  • két kanál cukor
  • egy darabka vaj
  • egy csipet só
  • vaníliás cukor

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: portugál édes rizs


A bejegyzés trackback címe:

https://adriennszereti.blog.hu/api/trackback/id/tr131830176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása