ha kiszárad a fasza kis komolykenyér annak igazán csak örülni lehet, megpirítva még finomabb, az tuti. főleg babkrémmel.
tehát babturmixolás, bele só, bors, egy-két gerezd fokhagyma, oliva. a merészebbeknek citromlé, római kömény, esetleg rozmaring. mondjuk én egy kis csilit se hagynák ki.
kell bele:
- egy doboz babkonzerv
- két gerezd fokhagyma
- két kanál oliva
- egy kanál citromlé
- római kömény
- rozmaring
- csili
- só
- bors
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.