HTML

adriennszereti

főzni portugáliában

válassz!

alma (1) benső (2) csak zöldség (26) csicseriborsó (1) csoki (2) cukkini (6) dió (5) édes (32) eper (1) (42) gomba (1) gyömbér (5) gyümölcsös (6) hal (3) húsos (10) indiai (8) inni (3) káposzta (1) keksz (1) kelt (14) kenyérféle (4) kevert tészta (12) kínai (3) krumpli (7) levél (3) leves (20) lilakáposzta (1) magyar (6) mák (1) muffin (5) narancs (2) ottani (28) padlizsán (1) paradicsom (4) piros (19) portugál (26) rém (7) répa (4) rizs (3) sajt (3) saláta (8) sós apró (5) spenót (2) sütőtök (5) tej (1) tejszín (1) tejtermékes (4) tészta (9) török (11) túró (2) zabpehely (1) zöld (52) zöldbab (2) zöldborsó (2)

Linkblog

feedek

2010.02.25. 19:03 neirada

gyömbéres - diós lilakáposzta saláta

 

a faszomnak van kedve mindig pároltan enni a lilakáposztát. nem hiszem el, hogy csak így lehet. ne aggódj nem csak úgy lehet. most megmutatom neked, hogyan.

vágj fel fél kiló lilakáposztát vékony csíkokra, sózd be, hagyd állni. keverj össze egy deci vizet négy kanál bor vagy almaecettel, egy-két kanál cukorral és reszelj bele mogyorónyi gyömbérdarabot. a káposztára locsolj egy kanál olivaolajat, borsod meg és öntsd rá a levet. törj meg tíz szem diót, vágd durvára és keverd bele azt is.

 

kell bele:

  • fél kiló lilakáposzta
  • egy deci víz
  • négy kanál bor vagy almaecet
  • egy-két kanál cukor
  • mogyorónyi gyömbérdarab
  • egy kanál oliva
  • bors
  • tíz szem dió

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: saláta gyömbér lilakáposzta csak zöldség


A bejegyzés trackback címe:

https://adriennszereti.blog.hu/api/trackback/id/tr331781052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása