a faszomnak van kedve mindig pároltan enni a lilakáposztát. nem hiszem el, hogy csak így lehet. ne aggódj nem csak úgy lehet. most megmutatom neked, hogyan. vágj fel fél kiló lilakáposztát vékony csíkokra, sózd be, hagyd állni. keverj össze egy deci vizet négy kanál bor vagy almaecettel, egy-két kanál cukorral és reszelj bele mogyorónyi gyömbérdarabot. a káposztára locsolj egy kanál olivaolajat, borsod meg és öntsd rá a levet. törj meg tíz szem diót, vágd durvára és keverd bele azt is.
kell bele:
|
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.