namármost nem paraszt, hanem juhász meg nem is pite, de vörösboros. olivára menjen a darált marha, amikor megsült, rá menjen egy kockázott hagyma, két gerezd zútott fokhagyma. hintsd meg egy kanál liszttel és öntsd fel két deci vörösborral, egy deci vízzel és tedd bele a fűszereket: só, bors, babérlevél, plusz két kanál sűrített paradicsomot és aprított zellerlevelet, petrezselymet három kanállal. főzd, hogy sűrűsödjön. krumplit főzzél pucolva répával sós vízben. amikor kész, törjed össze egy kanál vajjal meg három kanál tejjel, és keverj bele egy kis petrezselymet, ha maradt. öntsd egy tűzálló edénybe a húscuccot és rétegezd rá a pürét. süsd, amíg a teteje meg nem barnul picit.
kell bele: |
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.