hát ez az izé nevű, ez nagyon finom. halleves tőkehalból és lazacból. csak oliván meg kell párolni egy nagy felvágott hagymát, beletenni kettő pépesített paradicsomot, másfél liter vizet, sót, babérlevelet, borsot, én egy kis csilit is nyomatok bele, és végül tegyél bele két gerezd zúzott fokhagymát. ez fő negyed órát, és jön a fél kilónyi kockázott halfilé és a kagyló tészta, vízpótlás, ha kell. még negyed óra és kész.
kell bele:
|
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.