HTML

adriennszereti

főzni portugáliában

válassz!

alma (1) benső (2) csak zöldség (26) csicseriborsó (1) csoki (2) cukkini (6) dió (5) édes (32) eper (1) (42) gomba (1) gyömbér (5) gyümölcsös (6) hal (3) húsos (10) indiai (8) inni (3) káposzta (1) keksz (1) kelt (14) kenyérféle (4) kevert tészta (12) kínai (3) krumpli (7) levél (3) leves (20) lilakáposzta (1) magyar (6) mák (1) muffin (5) narancs (2) ottani (28) padlizsán (1) paradicsom (4) piros (19) portugál (26) rém (7) répa (4) rizs (3) sajt (3) saláta (8) sós apró (5) spenót (2) sütőtök (5) tej (1) tejszín (1) tejtermékes (4) tészta (9) török (11) túró (2) zabpehely (1) zöld (52) zöldbab (2) zöldborsó (2)

Linkblog

feedek

2010.01.19. 18:17 neirada

caldo de pescada e salmao

 

hát ez az izé nevű, ez nagyon finom. halleves tőkehalból és lazacból.

csak oliván meg kell párolni egy nagy felvágott hagymát, beletenni kettő pépesített paradicsomot, másfél liter vizet, sót, babérlevelet, borsot, én egy kis csilit is nyomatok bele, és végül tegyél bele két gerezd zúzott fokhagymát. ez fő negyed órát, és jön a fél kilónyi kockázott halfilé és a kagyló tészta, vízpótlás, ha kell. még negyed óra és kész.

 

kell bele:

  • három kanál oliva
  • egy nagy hagyma
  • kettő közepes paradicsom
  • másfél liter víz
  • egy babérlevél
  • bors
  • csili
  • két gerezd fokhagyma
  • fél kiló tonhalhalfilé
  • tíz deka tészta

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: leves portugál hal piros


A bejegyzés trackback címe:

https://adriennszereti.blog.hu/api/trackback/id/tr611614528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása