paradicsomszószos tintahalas rizs. két közepes hagymát és négy gerezd fokhagymát felaprítassz. kislángon, oliván párolod a vörös, majd a fokhagymát is és beleszórsz petreszelyemlevelet vagy korianderlevelet és babérlevelet kettőt is. egy percnyi pirítás után belemegy negyven dekányi a darabolt tintahal, négy deci paradicsomlé, egy kiskanál cukor, só, bors, csípős pirospaprika, két deci száraz fehérbor. húsz percig főzöd, majd beleteszel két deci rizst és ráöntessz két deci vizet. sózod és tovább főzöd amíg a rizs megpuhul. kell bele:
|
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.