HTML

adriennszereti

főzni portugáliában

válassz!

alma (1) benső (2) csak zöldség (26) csicseriborsó (1) csoki (2) cukkini (6) dió (5) édes (32) eper (1) (42) gomba (1) gyömbér (5) gyümölcsös (6) hal (3) húsos (10) indiai (8) inni (3) káposzta (1) keksz (1) kelt (14) kenyérféle (4) kevert tészta (12) kínai (3) krumpli (7) levél (3) leves (20) lilakáposzta (1) magyar (6) mák (1) muffin (5) narancs (2) ottani (28) padlizsán (1) paradicsom (4) piros (19) portugál (26) rém (7) répa (4) rizs (3) sajt (3) saláta (8) sós apró (5) spenót (2) sütőtök (5) tej (1) tejszín (1) tejtermékes (4) tészta (9) török (11) túró (2) zabpehely (1) zöld (52) zöldbab (2) zöldborsó (2)

Linkblog

feedek

2009.10.14. 17:09 neirada

komoly kenyér

.1
50dkg{* liszt{
* finom, v. rétes, v. rozs
* 1/3 teljes kiörl, 2/3 sima
} + magok (szezám., tök, len, napraforgó)
* kiskanál búzasikér
2. A közepébe
- 1 teáskanál cukor
- 1-1.5 dkg élesztő
- 1 dl langyos víz
3. Ha megkelt az élesztő összekeverni 2dl langyos vízzel
2.5 csapott (v. 3-4 teásk) evőkanál só.

Összekever, megkeleszt duplájára. kinyomkodod a levegőt. újragyúrod kis liszttel. ésakkormeg belerakhatod a formába amit kiolajoztál vagy _ODAKÚROD_ lisztezett alufóliára ésakkor 220fokos sütőbe 35-40 perc, 10 perc után fokozat - -.
extrafeature: megvizez teteje. előmelegítés: gőzt csinálni.

-- 200X. március 15-16

 

Szólj hozzá!

Címkék: zöld kelt kenyérféle


A bejegyzés trackback címe:

https://adriennszereti.blog.hu/api/trackback/id/tr591094179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása