.1 50dkg{* liszt{ * finom, v. rétes, v. rozs * 1/3 teljes kiörl, 2/3 sima } + magok (szezám., tök, len, napraforgó) * kiskanál búzasikér 2. A közepébe - 1 teáskanál cukor - 1-1.5 dkg élesztő - 1 dl langyos víz 3. Ha megkelt az élesztő összekeverni 2dl langyos vízzel 2.5 csapott (v. 3-4 teásk) evőkanál só. Összekever, megkeleszt duplájára. kinyomkodod a levegőt. újragyúrod kis liszttel. ésakkormeg belerakhatod a formába amit kiolajoztál vagy _ODAKÚROD_ lisztezett alufóliára ésakkor 220fokos sütőbe 35-40 perc, 10 perc után fokozat - -. extrafeature: megvizez teteje. előmelegítés: gőzt csinálni. -- 200X. március 15-16 |
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.