azért tikka a tikka, mert az angolok találták ki. indiában persze. szóval nagy hagyma, három fokhagyma és egy centis gyömbérdarab aprítása után vajra dobás, és akkor jön a csili is. aztán a füszerek: egy-egy kanál garam maszala, köri, koriander. rá négy paradicsom aprítva, egy deci joghurt és tejszín, egy kis cukor, ha úgy érzed, érted. a sózott csirkedarabokat megsütve add hozzá. forr. kész.
kell bele:
|
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.