HTML

adriennszereti

főzni portugáliában

válassz!

alma (1) benső (2) csak zöldség (26) csicseriborsó (1) csoki (2) cukkini (6) dió (5) édes (32) eper (1) (42) gomba (1) gyömbér (5) gyümölcsös (6) hal (3) húsos (10) indiai (8) inni (3) káposzta (1) keksz (1) kelt (14) kenyérféle (4) kevert tészta (12) kínai (3) krumpli (7) levél (3) leves (20) lilakáposzta (1) magyar (6) mák (1) muffin (5) narancs (2) ottani (28) padlizsán (1) paradicsom (4) piros (19) portugál (26) rém (7) répa (4) rizs (3) sajt (3) saláta (8) sós apró (5) spenót (2) sütőtök (5) tej (1) tejszín (1) tejtermékes (4) tészta (9) török (11) túró (2) zabpehely (1) zöld (52) zöldbab (2) zöldborsó (2)

Linkblog

feedek

2010.06.23. 16:37 neirada

tikka maszala csirkével

azért tikka a tikka, mert az angolok találták ki. indiában persze.

szóval nagy hagyma, három fokhagyma és egy centis gyömbérdarab aprítása után vajra dobás, és akkor jön a csili is. aztán a füszerek: egy-egy kanál garam maszala, köri,  koriander. rá négy paradicsom aprítva, egy deci joghurt és tejszín, egy kis cukor, ha úgy érzed, érted. a sózott csirkedarabokat megsütve add hozzá. forr. kész.

 

kell bele:

  • egy nagy vöröshagyma
  • három fokhagyma
  • egy centis gyömbérdarab
  • három deka vaj
  • csili
  • egy kanál garam maszala
  • egy kanál köri
  • egy kanál őrölt koriander
  • négy paradicsom vagy négy deci lé
  • egy deci joghurt
  • egy deci tejszín
  • egy kis cukor

 

Szólj hozzá!

Címkék: húsos indiai


A bejegyzés trackback címe:

https://adriennszereti.blog.hu/api/trackback/id/tr992104303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása