HTML

adriennszereti

főzni portugáliában

válassz!

alma (1) benső (2) csak zöldség (26) csicseriborsó (1) csoki (2) cukkini (6) dió (5) édes (32) eper (1) (42) gomba (1) gyömbér (5) gyümölcsös (6) hal (3) húsos (10) indiai (8) inni (3) káposzta (1) keksz (1) kelt (14) kenyérféle (4) kevert tészta (12) kínai (3) krumpli (7) levél (3) leves (20) lilakáposzta (1) magyar (6) mák (1) muffin (5) narancs (2) ottani (28) padlizsán (1) paradicsom (4) piros (19) portugál (26) rém (7) répa (4) rizs (3) sajt (3) saláta (8) sós apró (5) spenót (2) sütőtök (5) tej (1) tejszín (1) tejtermékes (4) tészta (9) török (11) túró (2) zabpehely (1) zöld (52) zöldbab (2) zöldborsó (2)

Linkblog

feedek

2009.09.24. 19:02 neirada

izés bukta

 

fasza a recept, csak az izéd jó legyen. minimum hitlerszalonna keménységű.

kell két tál, egy kisebb és nagyobb. a kisebbe helyezz három deci meleg tejet, három deka élsztőt és három kiskanál cukrot, egy csipet sót. hagyd feléledni a gombákat. ha felkeltek, akkor a másik tál fél kiló lisztjéhez csoportosítsd át a löttyöt és tegyél hozzá két tojást. dagasztás következik. ha kezd összeállni, tíz deka olvasztott margarin még beledolgozandó. a fáradalmakat fél óra alatt ki kell pihend, mert jön a második felvonás. kisujjnyira kell lapítsd a tésztát, téglalapokat szabni, tölteni, hengergetni, bezárni és aztán vajas-lisztes tepsibe fektetni őket, de szorosan, jó? száznyolcvan fokon süljön.

 

kell bele:

  • három deci tej
  • három deka élsztő
  • három kiskanál cukor
  • egy csipet só
  • fél kiló liszt
  • két tojás
  • tíz deka margarin 
  • harminc deka lekvár 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: zöld édes kelt ottani


A bejegyzés trackback címe:

https://adriennszereti.blog.hu/api/trackback/id/tr811402225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása