ez a legkedvencebb kedvencem, ezt kérem utolsó vacsorának. kelbimbót kell főzni sós vízben. sok zsemlemorzsát kell vajon megbarnítani. sok sajtot kell reszelni. pannónia sejttal egészen perverz lesz. jöjjön a rétegezés: morzsa, bimbó, sajt, tejföl vagy joghurt, morzsa, bimbó, sajt, tejföl vagy joghurt, morzsa. pirulásig kell a sütőben tartani. ezt a rétegezés témát más zöldségekkel is el lehet játszani, nálunk rendkívül népszerű még a rakott zöldbab is.
kell bele:
|
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.