HTML

adriennszereti

főzni portugáliában

válassz!

alma (1) benső (2) csak zöldség (26) csicseriborsó (1) csoki (2) cukkini (6) dió (5) édes (32) eper (1) (42) gomba (1) gyömbér (5) gyümölcsös (6) hal (3) húsos (10) indiai (8) inni (3) káposzta (1) keksz (1) kelt (14) kenyérféle (4) kevert tészta (12) kínai (3) krumpli (7) levél (3) leves (20) lilakáposzta (1) magyar (6) mák (1) muffin (5) narancs (2) ottani (28) padlizsán (1) paradicsom (4) piros (19) portugál (26) rém (7) répa (4) rizs (3) sajt (3) saláta (8) sós apró (5) spenót (2) sütőtök (5) tej (1) tejszín (1) tejtermékes (4) tészta (9) török (11) túró (2) zabpehely (1) zöld (52) zöldbab (2) zöldborsó (2)

Linkblog

feedek

2009.09.23. 17:06 neirada

a Rakottkelbimbó

 

ez a legkedvencebb kedvencem, ezt kérem utolsó vacsorának.

kelbimbót kell főzni sós vízben. sok zsemlemorzsát kell vajon megbarnítani. sok sajtot kell reszelni. pannónia sejttal egészen perverz lesz. jöjjön a rétegezés: morzsa, bimbó, sajt, tejföl vagy joghurt, morzsa, bimbó, sajt, tejföl vagy joghurt, morzsa. pirulásig kell a sütőben tartani.

ezt a rétegezés témát más zöldségekkel is el lehet játszani, nálunk rendkívül népszerű még a rakott zöldbab is. 

 

 

kell bele:

  • fél kiló kelbimbó
  • egy kanál só
  • egy és fél deci zsemlemorzsa
  • négy deka vaj
  • húszdeka sajt
  • három deci tejföl vagy joghurt

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: zöld ottani


A bejegyzés trackback címe:

https://adriennszereti.blog.hu/api/trackback/id/tr261402227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása