igen, de most spenótos túrós. fúj. nem kérdeztem semmit. nem érdekel a vélemény. megeszed a spenótos-túrósat is. kész. kell egy csomó spenót meg hagyma a förszt sztédzsen. hagyma nagy darabokban párol, spenót rábasz. a levelek fonnyadása után jöjjön a tej, meg a tejszín, és az elmaradhatatlan fokhagyma. sózás, borsozás. következk a rétegelés fázis: létyó, tészta, cucc, most tegyed rá a nem savanyú túrót, ha ajánlhatom rikottát. aztán tészta, cucc, túró, tészta, cucc, túró, tészta. tejjel feltöltés, ha kell, és sajt a tetejére. sül |
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
evike47 2009.09.08. 19:04:03
neirada 2009.09.09. 18:11:11