ó hát milyen régen éreztem ezt az ízt és most egy kínai üzletben sikerült friss véhez jutnom. nem is emlékszem már, hogyan kell megcsinálni. fel is hívom anyámat biztos örülni fog, ilyen jó fia van, hogy még emlékszik a régi időkre, amikor a kerítés is kolbászból volt. na, anyám azt mondta, hogy nagy kockákra vágjam a vérlepényt, forró vízben főzzem, amíg átfő a belseje is. de túl sokáig ne, mert akkor gumis lesz. aztán zsíron pirított hagymára tegyem a feldarabolt kockákat, sóval, borssal, majorannával ízesítsem. lehet paprikát is dinszelni a hagymával, akkor levesebb lesz. kenyérrel meg savanyúuborkával egyed. köszi anyu
kell bele:
|
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.