jaj mennyi faszság van a hűtőben baszod. hogy teheted vissza az egy szelet sonkát meg a félhagymákat. a tojássárgája is már két napja ott van. a sajt még nem romlott meg? nahát akkor kezdjük az aprítást: hagyma, paprika, petrezselyem, esetleg felvágott, kolbász. belenyomat tojás, személyenként egy, sok reszelt sajt, kecsap, mustár, só, bors. szóval, minden, ami van és bele mered tenni. kenyérre ken, esetleg sajtszórás és megy a sütöbe, lehetőleg vastag aljú tepsibe vagy felső sütésre, hogy a kenyér ne száradjon ki nagyon.
kell bele:
|
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.