HTML

adriennszereti

főzni portugáliában

válassz!

alma (1) benső (2) csak zöldség (26) csicseriborsó (1) csoki (2) cukkini (6) dió (5) édes (32) eper (1) (42) gomba (1) gyömbér (5) gyümölcsös (6) hal (3) húsos (10) indiai (8) inni (3) káposzta (1) keksz (1) kelt (14) kenyérféle (4) kevert tészta (12) kínai (3) krumpli (7) levél (3) leves (20) lilakáposzta (1) magyar (6) mák (1) muffin (5) narancs (2) ottani (28) padlizsán (1) paradicsom (4) piros (19) portugál (26) rém (7) répa (4) rizs (3) sajt (3) saláta (8) sós apró (5) spenót (2) sütőtök (5) tej (1) tejszín (1) tejtermékes (4) tészta (9) török (11) túró (2) zabpehely (1) zöld (52) zöldbab (2) zöldborsó (2)

Linkblog

feedek

2010.04.27. 17:43 neirada

escone com noz

hogy mi az a szkón? minden kiszaggatott cucc, akárcsak a pogácsa. ez diós, de csak egy kicsit.

kétszázhúsz fokra melegítsd be a sütődet, aztán keverhetsz: három deci liszt, egy kiskanál sütőpor, egy deci tej, egy deci tejszín, egy kanál cukor, egy kis tojás, fél narancs leve, egy csipet só, ja és úgy tíz dió bele nagy darabokban. kanalazhatod máris a képlékeny tésztát a sütőlapra vagy szaggathatod pohárral is, nyolc legyen belőle. tizenöt perc alatt megsülnek.

ja és próbáld ki mazsolával is, a képre is ilyen jutott!


kell bele:

  • három deci liszt
  • egy kiskanál sütőpor
  • egy deci tej
  • egy deci tejszín
  • egy kanál cukor
  • egy kis tojás
  • fél narancs leve
  • egy csipet só
  • tíz dióbél vagy egy deci mazsola

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: portugál édes dió tejszín kevert tészta


A bejegyzés trackback címe:

https://adriennszereti.blog.hu/api/trackback/id/tr11781700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása