hogy mi az a szkón? minden kiszaggatott cucc, akárcsak a pogácsa. ez diós, de csak egy kicsit. kétszázhúsz fokra melegítsd be a sütődet, aztán keverhetsz: három deci liszt, egy kiskanál sütőpor, egy deci tej, egy deci tejszín, egy kanál cukor, egy kis tojás, fél narancs leve, egy csipet só, ja és úgy tíz dió bele nagy darabokban. kanalazhatod máris a képlékeny tésztát a sütőlapra vagy szaggathatod pohárral is, nyolc legyen belőle. tizenöt perc alatt megsülnek. ja és próbáld ki mazsolával is, a képre is ilyen jutott! kell bele:
|
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.