HTML

adriennszereti

főzni portugáliában

válassz!

alma (1) benső (2) csak zöldség (26) csicseriborsó (1) csoki (2) cukkini (6) dió (5) édes (32) eper (1) (42) gomba (1) gyömbér (5) gyümölcsös (6) hal (3) húsos (10) indiai (8) inni (3) káposzta (1) keksz (1) kelt (14) kenyérféle (4) kevert tészta (12) kínai (3) krumpli (7) levél (3) leves (20) lilakáposzta (1) magyar (6) mák (1) muffin (5) narancs (2) ottani (28) padlizsán (1) paradicsom (4) piros (19) portugál (26) rém (7) répa (4) rizs (3) sajt (3) saláta (8) sós apró (5) spenót (2) sütőtök (5) tej (1) tejszín (1) tejtermékes (4) tészta (9) török (11) túró (2) zabpehely (1) zöld (52) zöldbab (2) zöldborsó (2)

Linkblog

feedek

2010.03.10. 22:34 neirada

cézárcsirke

  

a saláta elkészítése aprólékos munka, sok a tennivaló. de ketten hamar összedobható. száraz fehérborral jó kis vacsora.  

szóval jégsaláta darabolás, majonézzel elegyítés. kenyérkockázás, sütőben szikkasztás. besózott, borsozott csirkemell megpárolása kevés oliván, majd aprítás-hűtés. sajtkockázás. és a végén egy mindent bele mozdulat. vagy kettő. vagy három.

a majonézt egyébként remekül lehet joghurttal higítani, csak tolj még hozzá egy kiskanál mustárt, kevés sót, cukrot és borsot.

kell bele:

  • egy közepes jégsaláta
  • egy deci majonéz /egy deci joghurt, egy kiskanál mustár, egy kevés cukor és só, bors/
  • két szelet kenyér
  • egy nagy csirkemell
  • egy kanál oliva
  • bors
  • öt deka sajt
 
  

 

Szólj hozzá!

Címkék: saláta húsos


A bejegyzés trackback címe:

https://adriennszereti.blog.hu/api/trackback/id/tr431796213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása