egy kis hagymát kockára vágva olivára teszel, belenyomsz két fokhagymát, egy kis kockára vágott padlizsánt, esetleg egy pár karika aprított csípőspaprikát, két darbokra vágott csirkemellet. amikor kifehéredett a csirkehús, öntsd fel három deci vízzel, tegyél bele babérlevelet, sót, borsot, és amikor felforrt, két deci kuszkuszt és petrezselyem vagy korianderleveleket. pár precre takard le, majd ha megfőtt, párologtasd el a felesleges vizet róla.
kell bele:
|
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.