HTML

adriennszereti

főzni portugáliában

válassz!

alma (1) benső (2) csak zöldség (26) csicseriborsó (1) csoki (2) cukkini (6) dió (5) édes (32) eper (1) (42) gomba (1) gyömbér (5) gyümölcsös (6) hal (3) húsos (10) indiai (8) inni (3) káposzta (1) keksz (1) kelt (14) kenyérféle (4) kevert tészta (12) kínai (3) krumpli (7) levél (3) leves (20) lilakáposzta (1) magyar (6) mák (1) muffin (5) narancs (2) ottani (28) padlizsán (1) paradicsom (4) piros (19) portugál (26) rém (7) répa (4) rizs (3) sajt (3) saláta (8) sós apró (5) spenót (2) sütőtök (5) tej (1) tejszín (1) tejtermékes (4) tészta (9) török (11) túró (2) zabpehely (1) zöld (52) zöldbab (2) zöldborsó (2)

Linkblog

feedek

2009.09.23. 16:14 neirada

szilvás lepény

recept a lilától rózsaszínig árnyalatok bemutatására

harminc deka lisztet összemorzsolsz fele annyi margarinnal, beleadsz kettő tojássárgáját, kevés sót, egy deci tejfölt és három deka élesztőt ugyanannyi kristálycukorral szétnyomkodva. fasza laza tészta lesz. zsírneművel és liszttel előkezelt, tepsire tegyed. a tészta fél órás pihenése alatt mossál szilvát, darabold, pakold a tésztára, szórd le cukorral, fahéjjal, tejfölt csepegtess rá, aztán süsd meg 200 fok körüli előmelegítettben.

 

Szólj hozzá!

Címkék: zöld édes ottani


A bejegyzés trackback címe:

https://adriennszereti.blog.hu/api/trackback/id/tr61166728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása