na ez a cucc a sárgarápás, mentás juhsajtos lazannya. eléggé finom, mondhatni bezabálandó, de egyszerre. hát kérem kell sárgarépa, úgy három darab, meg hagyma körülbelül egy. ezeket aprítsd fel finomra, tedd be tejbe. forralás közben jönnek a fűszerek: só, bors, kis római, de mindenmáshol kömény, citromlé, sok mentalevél. amikor megfőtt a répa turmix. vajon piríts lisztet, amikor barnul, öntsd rá a turmixolt keveréket. juhsajtot reszeljél bele. rétegezzél szépen: szósz, lap, szósz, lap, szósz, lap, szósz, lap, szósz és a maradék juhsajt reszelve. sül. kész. kell bele:
|
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.