mit csináljak ennek a salátazabáló népségnek, na? gulyás volt már, az nem ér. na akkor mi legyen. kapnak lángost. na majd megtudja a gyönge gyomruk milyen is a magyarok istene. itten zsírt fognak zabálni. majd megmutatjuk mi nekik. a tésztakészítés, az aztán igen egyszerű ezzel a recepttel, mert csak össze kell keverni két deka élesztőt egy deci hideg tejjel, egy kiskanál sóval, egy tojással, két deci kefírrel és beledolgozni kábé negyven deka lisztet. ez a tészta a hűtőben is szeret lenni, max egy hétig. sütés előtt negyed órát keleszteni kell. én most berakom a kiszaggatott kupacokat az ötven fokos sütőbe. kelés alatt sajtot reszelek és megcsinálom a fokhagymabázist, aztán a forró olajban hamar kisülnek, nekem most tíz darab. |
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
ykp 2009.05.30. 20:19:25
_ildi_ 2009.06.02. 17:45:42