HTML

adriennszereti

főzni portugáliában

válassz!

alma (1) benső (2) csak zöldség (26) csicseriborsó (1) csoki (2) cukkini (6) dió (5) édes (32) eper (1) (42) gomba (1) gyömbér (5) gyümölcsös (6) hal (3) húsos (10) indiai (8) inni (3) káposzta (1) keksz (1) kelt (14) kenyérféle (4) kevert tészta (12) kínai (3) krumpli (7) levél (3) leves (20) lilakáposzta (1) magyar (6) mák (1) muffin (5) narancs (2) ottani (28) padlizsán (1) paradicsom (4) piros (19) portugál (26) rém (7) répa (4) rizs (3) sajt (3) saláta (8) sós apró (5) spenót (2) sütőtök (5) tej (1) tejszín (1) tejtermékes (4) tészta (9) török (11) túró (2) zabpehely (1) zöld (52) zöldbab (2) zöldborsó (2)

Linkblog

feedek

2009.05.19. 21:19 neirada

sárga rizsa

aliasz sáfrányos rizs, amivel te akarod. én ma rákkal akartam. így hát pirítottam rizst vajon és felöntöttem kétszer annyi forró vízzel. sóztam, megsáfrányoztam, kevés körivel, fahéjjal és csilivel ízeztem meg és lefedtem amíg, fel nem szívta a vizet. a fagyasztott rákokat forró vízbe dugtam egy kis időre, de ha friss a rákod, a 7-10 centiseket 15-20 perc alatt tudod készre főzni. amikor a víz eltűnt a rizs alól, rádobtam a rákokat és egy nagy csokor felvágott koriandert, kicsit kavargattam még és elég tuti lett.

a korinder helyett használhattam volna kaprot; rák helyett pirított csirkét, akkor zöldfűszer helyett pirított pisztáciával és mandulával; vagy mazsolát és párolt zöldborsót vagy csicserit.

Szólj hozzá!

Címkék: török piros


A bejegyzés trackback címe:

https://adriennszereti.blog.hu/api/trackback/id/tr961132230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása