aliasz sáfrányos rizs, amivel te akarod. én ma rákkal akartam. így hát pirítottam rizst vajon és felöntöttem kétszer annyi forró vízzel. sóztam, megsáfrányoztam, kevés körivel, fahéjjal és csilivel ízeztem meg és lefedtem amíg, fel nem szívta a vizet. a fagyasztott rákokat forró vízbe dugtam egy kis időre, de ha friss a rákod, a 7-10 centiseket 15-20 perc alatt tudod készre főzni. amikor a víz eltűnt a rizs alól, rádobtam a rákokat és egy nagy csokor felvágott koriandert, kicsit kavargattam még és elég tuti lett.
a korinder helyett használhattam volna kaprot; rák helyett pirított csirkét, akkor zöldfűszer helyett pirított pisztáciával és mandulával; vagy mazsolát és párolt zöldborsót vagy csicserit.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.