nálunk itt ez eszméletlen mennyiségben tud fogy. a tésztája: 30 deka lisztből, 3 deka élesztőből, 2 deci kicsit cukros tejből, 1 tojásból és egy teáskanál sóból áll. futtat, gyúr, fél órát pihentet. 190 fokon pár perc alatt kiolajozott tepsin a kívánt vastagságban félig megsüt. a szósza: olivaolajon meg kell megfonnyasztani a vörös és a fokhagymát, leönteni paradicsomlével; és babérlevéllel, cukorral, sóval, borssal főzni, kevés oregánó jöhet végül. a feltét: olivaolajon éppenhogy kell csak megpárolni a karikázott hagymát, a konzervbabot és kaliforniai paprikát, kevés sóval, borssal és csilivel. a félig megsült tésztára jön a szósz, a feltét, a fekete olajbogyó, a reszeltsajt és oregánó szórás. nem süsd túl. a képen látható pizzára konzervbab helyett gombát pároltam a hagymával és olajbogyó helyett csípőspaprikát szórtam rá. | |
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.