HTML

adriennszereti

főzni portugáliában

válassz!

alma (1) benső (2) csak zöldség (26) csicseriborsó (1) csoki (2) cukkini (6) dió (5) édes (32) eper (1) (42) gomba (1) gyömbér (5) gyümölcsös (6) hal (3) húsos (10) indiai (8) inni (3) káposzta (1) keksz (1) kelt (14) kenyérféle (4) kevert tészta (12) kínai (3) krumpli (7) levél (3) leves (20) lilakáposzta (1) magyar (6) mák (1) muffin (5) narancs (2) ottani (28) padlizsán (1) paradicsom (4) piros (19) portugál (26) rém (7) répa (4) rizs (3) sajt (3) saláta (8) sós apró (5) spenót (2) sütőtök (5) tej (1) tejszín (1) tejtermékes (4) tészta (9) török (11) túró (2) zabpehely (1) zöld (52) zöldbab (2) zöldborsó (2)

Linkblog

feedek

2009.05.19. 20:08 neirada

miazhogypizza!

 
 

nálunk itt ez eszméletlen mennyiségben tud fogy.

a tésztája: 30 deka lisztből, 3 deka élesztőből, 2 deci kicsit cukros tejből, 1 tojásból és egy teáskanál sóból áll. futtat, gyúr, fél órát pihentet. 190 fokon pár perc alatt kiolajozott tepsin a kívánt vastagságban félig megsüt.

a szósza: olivaolajon meg kell megfonnyasztani a vörös és a fokhagymát, leönteni paradicsomlével; és babérlevéllel, cukorral, sóval, borssal főzni, kevés oregánó jöhet végül.

a feltét: olivaolajon éppenhogy kell csak megpárolni a karikázott hagymát, a konzervbabot és kaliforniai paprikát, kevés sóval, borssal és csilivel.

a félig megsült tésztára jön a szósz, a feltét, a fekete olajbogyó, a reszeltsajt és oregánó szórás. nem süsd túl.

 a képen látható pizzára konzervbab helyett gombát pároltam a hagymával és olajbogyó helyett csípőspaprikát szórtam rá.

 
  

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: zöld ottani


A bejegyzés trackback címe:

https://adriennszereti.blog.hu/api/trackback/id/tr111094320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása