rémes, hogy eddig még nem történt meg velünk ez a cukkinikrém. nem szabad tovább várni. most akarom.
gyorsan, gyorsan meg kell pucolni a zsenge kis húsukat. kockázni, sóval főzni, szitán át kinyomkodni. de óvatosan. és aztán kíméletlenül is, de már nem a szitában. adjunk neki kevés fokhagymát, borsot, egy kis csípős pirosat, meg egy jó adag majonézt. végül, nehogy túl durva legyen nekünk, ízlés szerint, finomra vágott vöröshagymával lesz kész.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
_ildi_ 2009.05.20. 15:33:58
ykp 2009.05.30. 20:16:46
határidő nyárvégi padlizsszezon :)
_ildi_ 2009.08.03. 21:52:38
KisP: én padlizsánkrémet már többször fagyasztottam, és eddig mindig ehető maradt.