nyulat kell venni. ennél nem lesz bonyolultabb, úgyhogy kezdhetjük is.
nyúl aprít, sóz, zsíron megpirít, kiszed. zsír marad, plusz 2 deka vaj és olivaolaj, ezen egy fej finomra kockásított hagymát és egy fokhagymát megpirít. nyúl vissza, és megy még hozzá zöldség (egy fehér, két sárgarépa és egy óriáskrumpli) aprítva. vízzel felönt, csilisít, ki mivel tud és főni enged. amikor minden puha a nyúl megint kijön, a többi tumix. ízesítsük készre: só, bors, csili megengedett. és a nyúl vissza. és most van kész.
a hangulatot tovább fokozhatjuk a zsíros kenyér portugál változatával: békonszalonna zsírján kisütött kenyérszeletekkel. amúgy rizzsel is elmegy.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.