HTML

adriennszereti

főzni portugáliában

válassz!

alma (1) benső (2) csak zöldség (26) csicseriborsó (1) csoki (2) cukkini (6) dió (5) édes (32) eper (1) (42) gomba (1) gyömbér (5) gyümölcsös (6) hal (3) húsos (10) indiai (8) inni (3) káposzta (1) keksz (1) kelt (14) kenyérféle (4) kevert tészta (12) kínai (3) krumpli (7) levél (3) leves (20) lilakáposzta (1) magyar (6) mák (1) muffin (5) narancs (2) ottani (28) padlizsán (1) paradicsom (4) piros (19) portugál (26) rém (7) répa (4) rizs (3) sajt (3) saláta (8) sós apró (5) spenót (2) sütőtök (5) tej (1) tejszín (1) tejtermékes (4) tészta (9) török (11) túró (2) zabpehely (1) zöld (52) zöldbab (2) zöldborsó (2)

Linkblog

feedek

2009.05.18. 20:03 neirada

nyúl a szószban - coelho no molho

nyulat kell venni. ennél nem lesz bonyolultabb, úgyhogy kezdhetjük is.

nyúl aprít, sóz, zsíron megpirít, kiszed. zsír marad, plusz 2 deka vaj és olivaolaj, ezen egy fej finomra kockásított hagymát és egy fokhagymát megpirít. nyúl vissza, és megy még hozzá zöldség (egy fehér, két sárgarépa és egy óriáskrumpli) aprítva. vízzel felönt, csilisít, ki mivel tud és főni enged. amikor minden puha a nyúl megint kijön, a többi tumix. ízesítsük készre: só, bors, csili megengedett. és a nyúl vissza. és most van kész.

a hangulatot tovább fokozhatjuk a zsíros kenyér portugál változatával: békonszalonna zsírján kisütött kenyérszeletekkel. amúgy rizzsel is elmegy.

Szólj hozzá!

Címkék: portugál piros


A bejegyzés trackback címe:

https://adriennszereti.blog.hu/api/trackback/id/tr941094300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása