HTML

adriennszereti

főzni portugáliában

válassz!

alma (1) benső (2) csak zöldség (26) csicseriborsó (1) csoki (2) cukkini (6) dió (5) édes (32) eper (1) (42) gomba (1) gyömbér (5) gyümölcsös (6) hal (3) húsos (10) indiai (8) inni (3) káposzta (1) keksz (1) kelt (14) kenyérféle (4) kevert tészta (12) kínai (3) krumpli (7) levél (3) leves (20) lilakáposzta (1) magyar (6) mák (1) muffin (5) narancs (2) ottani (28) padlizsán (1) paradicsom (4) piros (19) portugál (26) rém (7) répa (4) rizs (3) sajt (3) saláta (8) sós apró (5) spenót (2) sütőtök (5) tej (1) tejszín (1) tejtermékes (4) tészta (9) török (11) túró (2) zabpehely (1) zöld (52) zöldbab (2) zöldborsó (2)

Linkblog

feedek

2010.06.23. 12:17 neirada

muffi az epres-diós-fahéjas

jaj ez nagyon finom, az eperszezont még nem késte le ugye? ott késöbb van he.

szóval össze kell keverni tíz deka olvasztott vajat egy deci barnacukorral, két tojással, beletenni a késhegyén egy centiig felkúszó mennyiségű fahéjat, egy deci búzakorpát, néhány csepp vaníliaaromát, két marék nagyon dura diót, egy kiskanál sütőport és egy kiskanál szódabikát két és fél deci lisztben elkeverve. végül forgassál bele úgy tíz szem szeletelt epret. ha nagyon sűrű a cuccos, akkor tegyél bele egy pár kanál tejet vagy joghurtot. vigyázz, kéz, osztás. 180 fokon tizenöt, húsz perc alatt kész.

 

kell bele:

  • tíz deka olvasztott vaj
  • egy deci barnacukorral
  • két tojás
  • kevés fehéj
  • egy deci búzakorpa
  • néhány csepp vaníliaaroma
  • két marék dió
  • egy kiskanál sütőpor
  • egy kiskanál szódabika
  • két és fél deci liszt
  • tíz szem eper
  • pár kanál tej vagy joghurt

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: édes dió eper gyümölcsös kevert tészta


A bejegyzés trackback címe:

https://adriennszereti.blog.hu/api/trackback/id/tr672027913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása