HTML

adriennszereti

főzni portugáliában

válassz!

alma (1) benső (2) csak zöldség (26) csicseriborsó (1) csoki (2) cukkini (6) dió (5) édes (32) eper (1) (42) gomba (1) gyömbér (5) gyümölcsös (6) hal (3) húsos (10) indiai (8) inni (3) káposzta (1) keksz (1) kelt (14) kenyérféle (4) kevert tészta (12) kínai (3) krumpli (7) levél (3) leves (20) lilakáposzta (1) magyar (6) mák (1) muffin (5) narancs (2) ottani (28) padlizsán (1) paradicsom (4) piros (19) portugál (26) rém (7) répa (4) rizs (3) sajt (3) saláta (8) sós apró (5) spenót (2) sütőtök (5) tej (1) tejszín (1) tejtermékes (4) tészta (9) török (11) túró (2) zabpehely (1) zöld (52) zöldbab (2) zöldborsó (2)

Linkblog

feedek

2010.01.19. 20:07 neirada

kend a fejedre - padlizsánkrém

mindig nagyon egészséges.

a padlizsánok szépen megsülnek a rácson, nem kell finomkodni a hőmérséklettel. hámozás. só, kockára vágott vöröshagyma és fokhagyma, bors, mustár, majonéz, citromlé mehet bele. meg persze egy kisebb sült paprika, oliva, paradicsom és petrezselyem.

kell bele:

  • két közepes padlizsán
  • fél kiskanál só
  • egy kis vöröshagyma fele
  • egy gerezd fokhagyma
  • bors
  • egy kiskanál mustár
  • fél deci  majonéz
  • egy kiskanál citromlé 
  • egy paradicsom
  • néhány ág petrezselyem
  • egy paprika
  • fél deci oliva

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: zöld rém ottani


A bejegyzés trackback címe:

https://adriennszereti.blog.hu/api/trackback/id/tr601166725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása