HTML

adriennszereti

főzni portugáliában

válassz!

alma (1) benső (2) csak zöldség (26) csicseriborsó (1) csoki (2) cukkini (6) dió (5) édes (32) eper (1) (42) gomba (1) gyömbér (5) gyümölcsös (6) hal (3) húsos (10) indiai (8) inni (3) káposzta (1) keksz (1) kelt (14) kenyérféle (4) kevert tészta (12) kínai (3) krumpli (7) levél (3) leves (20) lilakáposzta (1) magyar (6) mák (1) muffin (5) narancs (2) ottani (28) padlizsán (1) paradicsom (4) piros (19) portugál (26) rém (7) répa (4) rizs (3) sajt (3) saláta (8) sós apró (5) spenót (2) sütőtök (5) tej (1) tejszín (1) tejtermékes (4) tészta (9) török (11) túró (2) zabpehely (1) zöld (52) zöldbab (2) zöldborsó (2)

Linkblog

feedek

2009.11.12. 17:04 neirada

van hozzá pofánk

 

akut rosszkedv esetére. tartalmaz szénhidrátot és rengeteg zsírt is. tuti belszol tőle és vége is a szar napnak.

fél kikó liszt közepében elhelyezel egy csipet sót, két evőkanál cukrot, két deka élesztőt, és ráöntessz két deci langyos tejet, félreteszed. amikor felhabzott ez élesztő, beleadsz két tojást és dagasztassz. amikor összeállt a tészta, öt deka vajat még beledolgozol. kelesztessz duplájára. nyújtassz, szaggatsz meleg helyen, hagyod kelni. forró olajban, de kislángon, lassan sütöd.

itt hosszúra sodorják és fahéjas cukorba forgatják, fartúrának hívják.

 

kell bele:

  •  fél kikó liszt
  • egy csipet só
  • két kanál cukor
  • két deka éleszt
  • két deci tej
  • két tojás
  • öt deka vaj
  • négy deci olaj
  • fahéjas cukor

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: zöld édes kelt


A bejegyzés trackback címe:

https://adriennszereti.blog.hu/api/trackback/id/tr961166729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása