szárazzsemle és baracklekvárhalmozódás esetére. igazi pepecs, de legalább hamar kész a máglyarakás. fél liter tejet egy zacskó vaníliás cukorral helyezz be a mikróba két percre. szeletelj fel négy-öt szikkadt zsemlét, ha a tej kijött tedd bele. két almát hámozz meg, szeletelj fel, egy kanál vajon párold meg fél citrom levével és amikor kész, szórj rá egy kanál fahéjas cukrot. három tojás sárgáját keverj ki két kanál cukorral, a citrom héjával és add a zsemlés cucchoz, keverd át jól. egy tűzálló tálat vajazz és zsemlemorzsázz ki, tedd bele a zsemlés cucc felét, az almás cuccot, a zsemlés cucc másik felét, csepegtess rá rumaromát, és kend meg két- három kanál sárgabaracklekvárral. süsd kétszáz fokon. a három tojás fehérjét verd fel, tegyél bele két kanál cukrot és ugyanennyi sárgabaracklekvárt. amikor megnőtt és megpirult az alap, kend rá a habcuccot és süsd meg rajta. hé, a hab belseje is süljön ám át.
kell bele:
|
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.