gyömbéres paradicsomos húsgombócleves húsz deka nagyon finomra darált húsba kell belemasszálni két kanál kukoricakeményítőt, két kanál hideg vízet, egy deka felaprított gyömbért és két deka vöröshagymát. 2 centi átmárőjű gombócokat formázzál, egy liter forró, ízes vízbe (húsleves, zöldséglé vagy sós, borsos víz) tegyed, paradicsom szeleteket meg is nyomass bele. a gömbök öt-tíz perc alatt megfőttek. ekkor zárd le a gázt és tegyél bele még zöld korianderleveleket is.
kell bele:
| |
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.