nehéz lefényképezni, mert gyorsan fogy. először muszáj enni belőle, aztán nem marad. oliván megsütsz néhány csilipaprikát, majd vegyes darálthúst nyomatsz mellé, sok hagyamát adsz bele. felöntöd paradicsomlével és egy kis vízzel, bele a bab, kukorica. jön a só, bors, csípős pirospaprika esetleg cukor. ha az ízek összeértek és már lekepcsolnád a lángot, köri és oregnó kell már csak bele.
kell bele:
|
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.