HTML

adriennszereti

főzni portugáliában

válassz!

alma (1) benső (2) csak zöldség (26) csicseriborsó (1) csoki (2) cukkini (6) dió (5) édes (32) eper (1) (42) gomba (1) gyömbér (5) gyümölcsös (6) hal (3) húsos (10) indiai (8) inni (3) káposzta (1) keksz (1) kelt (14) kenyérféle (4) kevert tészta (12) kínai (3) krumpli (7) levél (3) leves (20) lilakáposzta (1) magyar (6) mák (1) muffin (5) narancs (2) ottani (28) padlizsán (1) paradicsom (4) piros (19) portugál (26) rém (7) répa (4) rizs (3) sajt (3) saláta (8) sós apró (5) spenót (2) sütőtök (5) tej (1) tejszín (1) tejtermékes (4) tészta (9) török (11) túró (2) zabpehely (1) zöld (52) zöldbab (2) zöldborsó (2)

Linkblog

feedek

2009.09.23. 16:44 neirada

egyszerűen csilisbab

 

nehéz lefényképezni, mert gyorsan fogy. először muszáj enni belőle, aztán nem marad.

oliván megsütsz néhány csilipaprikát, majd vegyes darálthúst nyomatsz mellé, sok hagyamát adsz bele. felöntöd paradicsomlével és egy kis vízzel, bele a bab, kukorica. jön a só, bors, csípős pirospaprika esetleg cukor. ha az ízek összeértek és már lekepcsolnád a lángot, köri és oregnó kell már csak bele.

 

kell bele:

 

  • hatvan deka vegyes darálthús /sertés-marha/
  • két közepes hagyama
  • négy deci paradicsomlé
  • negyven deka konzervbab
  • huszonöt deka kukorica
  • két kiskanál só
  • fél kiskanál bors
  • csípős pirospaprika
  • egy kiskanál cukor
  • egy kiskanál köri
  • egy kiskanál oregnó
  • két deci víz
  • néhány csili
  • négy kanál oliva

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: piros ottani


A bejegyzés trackback címe:

https://adriennszereti.blog.hu/api/trackback/id/tr711137953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása