HTML

adriennszereti

főzni portugáliában

válassz!

alma (1) benső (2) csak zöldség (26) csicseriborsó (1) csoki (2) cukkini (6) dió (5) édes (32) eper (1) (42) gomba (1) gyömbér (5) gyümölcsös (6) hal (3) húsos (10) indiai (8) inni (3) káposzta (1) keksz (1) kelt (14) kenyérféle (4) kevert tészta (12) kínai (3) krumpli (7) levél (3) leves (20) lilakáposzta (1) magyar (6) mák (1) muffin (5) narancs (2) ottani (28) padlizsán (1) paradicsom (4) piros (19) portugál (26) rém (7) répa (4) rizs (3) sajt (3) saláta (8) sós apró (5) spenót (2) sütőtök (5) tej (1) tejszín (1) tejtermékes (4) tészta (9) török (11) túró (2) zabpehely (1) zöld (52) zöldbab (2) zöldborsó (2)

Linkblog

feedek

2010.02.25. 19:32 neirada

joghurthab

ha olyat akarsz, mint amilyet ovis korodban ettél, az eper aromával is közelebbi kapcsolatba ajánlatos keveredni. itt az alap, tessék kísérletezni!

egy deci hideg tejszínt versz fel. belenyomatsz négy deci natúr joghurtot és egy háromnegyed decinyi cukrozott sűrítet tejet. négy lap zselatint kb. egy deci vízben megfürdetsz és feloldassz nagyon kevés meleg vízben és hozzákevered a többihez. ha akarod, egy nagy kanál gyümölcslekvár is mehet bele, de ha ízesített joghurtból csinálod azzal se kell szívni. ezek után tedd be a hűtőbe, ha tudsz várni.

 

kell bele:

  • egy deci hideg tejszínt
  • négy deci natúr vagy ízes joghurtot
  • háromnegyed decinyi cukrozott sűrítet tej
  • négy lap zselatin
  • kevés meleg vízben
  • esetleg gyümölcslekvár 

Szólj hozzá!

Címkék: zöld édes


A bejegyzés trackback címe:

https://adriennszereti.blog.hu/api/trackback/id/tr781790294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása